2017. október 3., kedd

Spagetti Italia



...Spagettio Italia ... ez a legtalálóbb elnevezés erre a csodálatos ízvilágú, könnyű tésztaételnek, amely elfogyasztása számomra olyan élmény , mintha Olaszországban lennék... ezért kapta ezt a nevet :-) ...ráadásképpen az elkészítése is roppant egyszerű és gyors.

Sok minden benne van, amit nagyon szeretek : a tészta, a mozzarella, a paradicsom, az avokádó, a bazsalikom és az olajbogyó ...

Lássuk, hogyan készül.

-  Tésztát főzök a szokásos módon.
-  Olívaolajon fokhagymát párolok (vigyázva, hogy meg ne égjen!), majd hozzáadom a coctail-paradicsomot , amelyet előtte félbevágtam, vagy negyedeltem)
-  Friss bazsalikomot dobok rá, balzsamecettel meglocsolom, olajbogyó kerül rá, majd só és bors.
-  A felkockázott avokádó majd csak akkor kerül rá, amikor az étel kész, vagyis amikor összekevertem a feltétet a tésztával.

Kész is.

Szándékosan nem írtam, miből, mennyit adjunk az ételhez. Ez az étel abszolút elkészíthető ízlés szerint, csak arra kell vigyázni, hogy ne kerüljön bele túl sok só és balzsamecet. Kezdjük kevesebbel és ízlelés után lehet még beletenni.

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése