2015. április 22., szerda

Csirkemellcsíkok tejszínes gombaraguban


Hozzávalók

50 dkg csirkemell
Só, bors, vegeta
2 fej vöröshagyma
20-30 dkg gomba
Petrezselyem
2 dl főzőtejszín
1 tk étkezési keményítő

Elkészítése

A csirkemellet felcsíkozom...
A hagymát felkarikázom ...
A gombát megpucolom és felszeletelem...
Olajon megfuttatom a hagymát, beledobom a csirkecsíkokat, majd ha félig átfőttek, hozzáadom a gombát is
Fűszerezem és öntök hozzá egy kis vizet...
Lefedem ...
Ha úgy érzem, megfőtt a hús és a gomba is, és a víz is eltűnt róla, felöntöm a tejszínnel és felrottyantom.
A keményítőt kevés vízzel kikeverem p, majd azzal is felfőzöm az egészet.
Ezzel kész is...
...Párolt rizzsel körítem, jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése