... azoknak akik még próbálkoznak
Egy abszolút alap palacsintareceptet osztok meg Veletek, ami mégis eltér valamiben a hagyományostól, természetesen valamilyen szinten az egészségtudatosságra hangolt stílusban....
A titok : teljes kiőrlésű liszt, kókuszzsír és a nyírfacukor
A hozzávalók:
2 csésze tej
1 és 1/3 csésze liszt (fele-fele: finomliszt és teljes kiőrlésű liszt)
1 tojás
1 evőkanál kókuszzsír (olvasztott)
1 teáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál nyírfacukor
szódavíz
Elkészítése:
A szódavíz kivételével minden hozzávalót keverj össze, majd éppen annyi szódával öntsd fel, hogy megfelelő palacsintatészta állagot kapj (ez nem jelent sok vizet!)
Egy pár percig hagyhatod állni, majd kószzsírral olajozott palacsintasütőben süsd őket ki.
Töltheted ezután amivel csak szeretnéd!
Jó étvágyat!
Fotó: google
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése